Over spray tanning

Een spraytan is een uitkomst voor iedereen die snel en natuurlijk bruin wil worden zonder zon. Voor uw trouwdag, bruiloft of gala kunt u bij T-tans terecht voor een natuurlijke gezonde glow, ook voor een festival, evenement, rode loper event of elke ander feestje kunt u bij ons terecht voor een mooie gebronste huidskleur of begin u vakantie goed door u alvast door een van onze professionals te laten tannen in een exotisch vakantie kleurtje, maar u kunt natuurlijk ook zonder speciale gelegenheid bij ons terecht, om je even net wat lekkerder in je vel te voelen!

Kortom u heeft bij ons keuze uit verschillende gradaties in bruintinten of je nou voor een lichte glow of diepbruin vakantie kleurtje gaat, het zal altijd natuurlijk ogen, dat is het allerbelangrijkste!

Een kleurtje doet wonderen!
Een kleurtje laat je stralen……
Je oogwit en tanden lijken witter ….
Het laat je gelaat er egaler uitzien doordat oneffenheden licht gecamoufleerd worden……

Fabel Ik word oranje
Feit Bij T-tans word je altijd natuurlijk bruin omdat de tanning zich aanpast aan het huidtype
Fabel Ik krijg allemaal rare plekken
Feit Bij T-tans word je egaal gesprayed door gediplomeerde technicians
Fabel Het stinkt ontzettend
Feit Een T-tan stinkt niet en is ongeparfumeerd
Fabel Er is alleen maar 1 kleurkeuze en dat is donkerbruin
Feit Bij t-tans heb je de keuze uit verschillende gradaties in bruintinten van een lichte glow tot een diep bruine Ibiza tan.

Before & after

ElineStarinkGroot

Before & after

Wat is nog meer belangrijk om te weten over de spray tan

Voor je spray tan

Harsen 2 dagen voor de behandeling, scheren mag een dag voor de behandeling. Een dag voor de behandeling de huid goed exfolieren (scrubben) hierna de huid goed hydrateren met een vochtinbrengende crème. Schoonheidsbehandelingen een dag voor de behandeling.
Bij regenachtig weer wordt er geadviseerd om een paraplu me te nemen.

Op de dag van je spray tan behandeling

Als u op de dag van de behandeling zelf nog wilt douchen doet u dit dan met slecht alleen lauw warm water, dus geen douchegel en ook niet scrubben ( deze bevatten vaak een olie). Make-up verwijderen ( kan ook pas in de salon zelf) wij hebben hiervoor speciaal bestemde
reinigingsproducten. (Lipstick, mascara en oogpotlood hoeft niet verwijderd te worden). Geen crème, parfum of deodorant op de huid dragen, het is zeer belangrijk dat de huid vetvrij is!

Het bezoek aan de salon duurt plus/ minus 20 minuten maar de behandeling zelf neemt ongeveer 10 minuten in beslag.
U mag beslissen om tijdens de behandeling naakt te staan of om u eigen donkere ondergoed te dragen of wij hebben eventueel wegwerpslipjes voor u. U krijgt een wegwerp haarkapje om u haren te beschermen.
Op de ellebogen, binnenkant handen, hielen en knieën wordt een barrière crème aangebracht zodat alles mooi egaal wordt. U krijgt speciale wegwerp kartonnen plakvoetjes die blijven plekken aan de onderkant van u
voetzolen zodat deze niet kunnen verkleuren. Wij maken na afloop de nagels schoon of u krijgt een speciaal lakje op de nagels om de nagels te
beschermen.


Na de spray tan

Wijde donkere kleding dragen.
2 uur na de spray tan het liefst geen b-h dragen.
Geen make-up eerste uren na de spraytan ( lipstick, mascara en oogpotlood mag wel.)
Minimaal 2 tot 8 uur ( afhankelijk van welke spraytan u kiest) niet nat worden of extreem zweten.
De huid goed blijven hydrateren! na het douchen goed blijven insmeren met een vochtinbrengende bodylotion en dag en nachtcrème wat u voor u gezicht gewend bent, dit alles het liefst 2x per dag.
Pas weer scrubben als u de laatste restjes spraytan weg wilt hebben en weer een nieuwe spraytan wilt laten aanbrengen.
Niet te heet en te lang douchen/ baden en/of zwemmen want hierdoor vervaagt u spraytan sneller dan normaal, dit geld ook voor de sauna.
Het biedt geen bescherming tegen de zon dus altijd goed insmeren met een factor om zonschade te voorkomen.
Na het douchen de huid droopdeppen met een handdoek ipv droogwrijven.

Goed om te weten!

* Onze tanningvloeistoffen bezitten ’s werelds beste kwalitatieve natuurlijke, organinsche ingredienten om een uitstekende bruin-zonder-zon ervaring te verzekeren en tevens de huid verzorgen.
*Je huid blijft ongeveer 4 tot 6 dagen intens bruin na de spraytan behandeling en daarna vervaagd de tanning langzaam aan geleidelijk, dus wordt de tanning elke dag ietsjes lichter dat komt doordat
de huid zich vernieuwd.
Na ongeveer 9 tot 13 dagen is de tanning meestal helemaal verdwenen, afhankelijk van de huidtype en naverzorging.
*Zwangere dames adviseren we altijd om eerst contact op te nemen met hun huisarts en/of verloskundige.
*Voor de dames die borstvoeding geven hebben wij speciaal tepelplakkers om de tepels te beschermen.
*Tevens camoufleerd de tanningformule van de tanningvloeistoffen waar wij mee werken ook cellulitis, striae, gesprongen adertjes en andere oneffenheden waardoor je er slanker uitziet, jezelf zekerder voelt en dus ook lekkerder in je gebruinde velletje zit!
*De filters van onze afzuigcabines worden maandelijks vernieuwd, zodat u als klant zo min mogelijk nevel inademt en u kunt genieten van een schonere en zuiverder lucht in onze behandelkamers.
* Wij doen alle behandelingen handmating, hierdoor is het resultaat altijd nauwkeurig en kunnen wij altijd aan de wensen van onze klanten voldoen.
* Spray tanning heeft niets met verandering van pigment in je huid te maken, de actieve ingrediënt DHA in de tanningvloeistof verkleurt slechts de bovenste al dode huidcellen van je huid, dus is een spraytan ideaal voor mensen met een huidprobleem die niet in de zon of onder de zonnebank mogen komen.

straycabin