CND Shellac

Waarom CND Shellac?
CND SHELLAC Brand 14+ day nail color is de originele UV-curved polish die zorgt voor ruim twee weken lang een schitterende hoogglans resultaat.
CND SHELLAC is in tegenstelling tot vele andere UV-cured polishes geheel veilig in gebruik (ook voor de zwangere dames!).

Bij een SHELLAC behandeling wordt de natuurlijke nagel dan ook niet beschadigd door middel van de nagel op te ruwen. Ook het verwijderen van SHELLAC is geheel veilig en pijnloos, SHELLAC wordt snel en
eenvoudig verwijderd door middel van folie wraps die enkel de nagel bedekt en doordrenkt is met CND Nourishing Remover. Dit is een remover die macadamia olie bevat zodat de natuurlijke nagel intensief gehydrateerd wordt terwijl de SHELLAC wordt verwijderd. CND SHELLAC is een professionele behandeling die enkel wordt aangeboden via de
professionele salon. T-tans is een gecertificeerde salon en bij ons weet u zeker dat u de best mogelijke service krijgt.

De medewerkers bij T-tans zijn getraind en zijn in bezit van een CND certificaat uiteraard werken wij bij T-tans uitsluitend met hoogwaardige CND produkten. Ook heeft T-tans een zeer uitgebreide keuze uit de meest spraakmakende kleurtjes! (Veiligheid en kwaliteit staat bij ons voorop!)

Bij T-tans heeft u de keuze uit maar liefst meer dan 150 spraakmakende kleurtjes!

ARRANGEMENTEN
Of het nou spraytanbehandelingen, pedicure of manicure behandelingen zijn, een arrangement inboeken kan al vanaf 4 personen. Leuk voor een verjaardag, babyshower, vrijgezellenfeestje of gewoon een girls day out!
Deze dient wel minimaal een week van tevoren ingeboekt te worden, zodat wij precies aan de wensen kunnen voldoen met de door u gewenste behandelingen, eventuele drankjes, hapjes, versieringen enz.

Neem hiervoor contact met ons op zodat wij de perfecte arrangement op maat voor u kunnen maken en inboeken. Arrangementen op locatie doen wij vanaf 4 personen, bel voor meer informatie hierover naar T-tans.