Waxing & threading

Het verwijderen van ongewenste haargroei op het gelaat en lichaam kan worden uitgevoerd doormiddel van diverse methodes. Voor ongewenste haargroei op het lichaam maken wij gebruik van twee soorten verwarmde hars zachte hars of filmhars deze kan eventueel ook gebruikt worden voor het gelaat of wij verwijderen ongewenste haargroei in het gelaat doormiddel van threading icm met het epileren van een pincet.

Filmhars

Deze hars word voornamelijk gebruikt voor de gevoelige zones op het lichaam o.a oksels, bikinielijn en gelaat omdat de behandeling met deze hars minder gevoellig is, dat komt doordat hardhars zich voornamelijk aan de haartjes hecht en minder aan de huid. Doordat deze hars hard word hoeft er geen strip aan te pas te komen, hardhars oftewel filmhars word na het verwarmen vloeibaar en met een wegwerpspatel uitgestreken tegen de haargroeirichtig in de vorm van een medallion, na deze op de huid te hebben aangebracht stolt de hars direct waardoor de haartjes in de hars vast blijven zitten en wij de ongewenste haartjes met haarzakjes en al uit de huid kunnen trekken dit doen wij door de huid goed strak te trekken zodat u zo min mogelijk pijn ervaart, alles gebeurt uiteraard tegen de haarrichting in zodat alle haartjes nauwkeurig kunnen worden meegetrokken.


Zachte hars

Voor de grotere oppervlaktes van het lichaam

Bij zachte hars word het ongewenste haargroei verwijderd doormiddel van katoene wegwerpstrips doordat deze hars niet hars word. Zachte hars word gebruikt voor grotere oppervlaktes van het lichaam zoals de benen.


Threading

  • Alleen parrafinebehandeling voor de handen of voeten 15 euro ter uitbreiding van een behandeling 7,50 euro
  • Alleen verwijderen shellac opgezet bij andere salon 20 euro verwijderen van de Shellac wat bij T-tans is opgebracht 12,50 euro
  • Wij gebruiken bij het verwijderen van de Shellac de remover van CND deze produkt is lekker ruikend en verzorgend voor de nagel dus NIET schadelijk zoals bij andere removers.